Autor: | Hanka pH |
Datum přidání | 19.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 60 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Cibuli nakrájíme velmi jemně, mrkev jemně nastrouháme.Na pánvi na oleji opečeme osoleného tuňáka s bylinkami, vyndáme a na chvíli v pánvi restujeme zeleninu. Zeleninu přendáme do pekáčku, nahoru dáme tuňáka a podlijeme vínem. Pečeme 15-20 minut ve vyhřáté troubě (na 180-200°).Podáváme s libovolnou přílohou a zeleninou.
Máme rádi ryby, a tak zkoušíme dostupné druhy
Můžeme sypat zelenými natěmi.
Přidat komentář