Autor: | Hanka pH |
Datum přidání | 12.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 360 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | 150 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Krůtí stehna vykostíme, cibuli nakrájíme na drobno, jablka oloupeme, vykrájíme jádřinec a nakrájíme na malé kousky. Do pomalého hrnce dáme cibuli, jablka, vmícháme protlak a víno a nahoru dáme krůtí stehna, která jsme osolili a opepřili.Pomalíme 6 hodin na nižší stupeň. Když je maso hotovo, vyndáme na talíř a šťávu s cibulí a jablky rozmixujeme, v případě potřeby vysmahneme.Maso rozdělíme na porce, podáváme přelité šťávou s libovolnou přílohou.Možno připravit v pekáči v troubě. V tom případě pečeme cca 2 hodiny a podle potřeby podléváme vodou.
Krůtí maso máme rádi a víno taky. Používáme pomalý hrnec, a tak tento recept vznikl právě pro přípravu v něm
Přidat komentář