Autor: | jenny.zx@ |
Datum přidání | 25.08.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Těsto:
Tradiční české máslo
Máslo
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Z uvedených ingrediencí na těsto smíchejte těsto, které dejte do vymazané koláčkové formy. Na těsto navršte vaše oblíbené ovoce (na fotce čerstvé broskve a ostružiny, jinak dávám třeba zavařované meruňky). Na ovoce drobenku. Peču 30 minut pod 200 °C.
výborný...dělala jsem se švestkami dnes
Mám ráda jednoduché recepty na moučník a tenhle patří mezi ně. Na zahradě máme černých korálků dost a tak jsem se mohla vrhnout do pečení. Použila jsem broskve kompotované. Naprosto výborné. Díky za recept.
Přidat komentář