Autor: | lanvin |
Datum přidání | 28.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | 120 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 22,30 g | 6,43 g | 16,35 g | 1 174,45 kJ (281 kcal) |
celkově | 133,78 g | 38,59 g | 98,11 g | 7 046,73 kJ (1683 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Králíka potřeme směsí z vína, hořčice, soli, pepře, rajčatového protlaku a směsi koření. Necháme přes noc v lednici. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu. Přidáme maso i s marinádou a dusíme doměkka. Pokud je třeba, podléváme vínem. Maso vyndáme na chvíli na talíř. Do šťávy přidáme smetanu, prohřejeme a nakonec rozmixujeme. Vložíme zpět maso. Na talíři zdobíme zelenou petrželkou.
Přidat komentář