Autor: | lanvin |
Datum přidání | 14.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 80 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
Delikatesní Hořčice Plnotučná
Hořčice plnotučná. Bez přídavku konzervantů.
Hořčice plnotučná Malva
různé gramáže
Filety z Aljašké tresky
Aljašská treska, hluboce zmrazená, uloveno v moři FAO 61/67, glazovaná
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,90 g | 8,78 g | 25,17 g | 1 437,63 kJ (343 kcal) |
celkově | 104,50 g | 43,88 g | 125,86 g | 7 188,14 kJ (1717 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rybí filé umeleme, přidáme strouhanku, vejce, petrželku, dochutíme solí a pepřem. Tvarujeme šišky, které dáme zvolna vařit do zeleninového vývaru. Když vyplavou , vyndáme je. Zapékací misku silně vymažeme máslem ,šišky do ní naskládáme a pokapeme máslem . Zapékáme 15-20minut při 190°C. Smetanu rozmícháme s hořčicí a koprem a podle potřeby dochutíme. Šišky dáme na talíř a přelijeme smetanou.
Pokud budeme podávat dětem , pepř vynecháme. Místo smetany na šlehání můžeme použít zakysanou smetanu.
Mňam, to bych si dala. Vypadá to lákavě a velice zajímavě. Až budu mít surovina určitě vyzkouším.
zkoušela jsem uvařit, trochu jsem to změnila tím, že po uvaření jsem šišky ještě jednou obalila ve vajíčku a strouhance a opekla, s brambůrkami nebo s kaší dobrota.. určitě stojí za vyzkoušení
Přidat komentář