Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 13.04.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 7 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme. Dáme do hrnce, který naplníme vodou. Přidáme bujón a polévku dáme vařit. Když je zelenina měkká, polévku rozmixujeme ponorným mixérem. Pak přidáme smetanu na vaření, dochutíme solí a ještě vaříme 5 minut
Přidat komentář