Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 09.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Maso nakrájíme na malé kostičky a opékáme nasucho asi 8 minut, často mícháme. Přidáme mrkev, celer a pórek (vše nakrájené na kousky, či kolečka) a mícháme ještě 4 minuty. Přidáme víno, vývar, sůl a pepř a necháme povařit. Zmírníme oheň, přikryjeme a dusíme asi 25 minut, dokud zelenina není měkká.Troubu vyhřejeme na 200 ° C.V misce smícháme kukuřičnou mouku, kypřící prášek, petrželku, sůl a pepř, přimícháme se zakysanou smetanou a vypracujeme pevné těsto. Těsto vyválíme na tloušťku 1,2 cm a pokrájíme na 16 trojúhelníků.Do kastrolu přidáme hrášek a bylinky (šalvěj, tymián, rozmarýn).Maso se zeleninou přendáme do zapékací mísy a navrch poklademe připravené trojúhelníky tak, aby pokryly povrch.Pečeme asi 30 minut, dokud těsto není dozlatova upečené.
Přidat komentář