Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 36,19 g | 46,12 g | 7,10 g | 1 757,33 kJ (420 kcal) |
celkově | 144,77 g | 184,48 g | 28,40 g | 7 029,30 kJ (1679 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory zbavíme slupky, nakrájíme na kolečka a vaříme s kmínem do měkka. Omyté kuřecí plátky okořeníme, osolíme a lehce naklepeme. Uvařené brambory rozprostřeme na pečícím papíru vyloženém na plechu, na ně položíme naklepané a okořeněné kuřecí kousky, plátkový sýr a na vrch dáme na kolečka pokrájená rajčata. Dáme vše zapéct.
Přidat komentář