Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Na pánvi s olejem si opečeme kuřecí prsa dozlatova, rozmícháme si škrob ve vodě společně s jogurtem a smetanou. Pak nalijeme na pánec vývar a šťávu, přivedeme k varu a přidáme česnek a cibulku najemno pokrájenou. Asi 2 minutky povaříme. Do jogurtové směsi přimícháme rajče, které jsme si oloupaly a zbavily semen, dáme na pánev, osolíme, opepříme a za stálého míchání asi 2 minuty zahříváme. Poté přidáme nasekaný koriandr a hotové přelijeme kuřecí prsíčka.Vhodnou přílohou je brambor nebo bramborová kaše.
Přidat komentář