Autor: | neznámý |
Datum přidání | 30.11.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Síla květů
Směs květů a koření s cukrem bio
Bruschetta
Kořenící přípravek
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,74 g | 50,73 g | 3,22 g | 1 189,51 kJ (284 kcal) |
celkově | 68,71 g | 253,65 g | 16,10 g | 5 947,53 kJ (1420 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Hlávkové zelí, mrkev a žampióny očistíme a pokrájíme na kousky, nasypeme do hrnce, zakápneme olivovým olejem a krátce osmahneme. Poté přilijeme vodu, přidáme koření, prolisovaný česnek a dusíme pod pokličkou. Je-li zelenina už měkká, vmícháme fazole v rajčatové omáčce a necháme prohřát. Na závěr zahustíme kuskusem. Načechráme vidličkou a necháme asi 10 minut odstavené pod pokličkou. Jestliže je potřeba, dolijeme ještě vodu. Množství použité vody by mělo být k poměru 1:2, tedy dvakrát více než kuskusu.
Přidat komentář