Autor: | Eva |
Datum přidání | 20.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Sedlčanský Hermelín babiččiny bylinky
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu s bylinkami
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,49 g | 48,73 g | 5,19 g | 1 108,88 kJ (265 kcal) |
celkově | 53,96 g | 194,94 g | 20,77 g | 4 435,50 kJ (1059 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Oloupanou cibuli pokrájíme na půlměsíčky a necháme na másle zesklovatět. Přidáme na větší kousky pokrájené růžičky květáku, přilijeme 1 dlc vody, osolíme a dusíme do poloměkka.Potom přilijeme dostatek vody a nasypeme podle množství vody kuskus. Přidáme koření a necháme vařit.Na talíři porci ozdobíme slabými plátky hermelínu a pažitkou. Kdo má rád roztavenou formu sýra, může dát roztavit do trouby.
Přidat komentář