Autor: | Eva |
Datum přidání | 01.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Tradiční české máslo
Máslo
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Adžika Avokádo
Kořenící přípravek sypký
Síla květů
Směs květů a koření s cukrem bio
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,04 g | 3,97 g | 7,02 g | 401,90 kJ (96 kcal) |
celkově | 13,04 g | 3,97 g | 7,02 g | 401,90 kJ (96 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Pstruha osolíme a okořeníme třeba kořením na ryby, nebo jinou vyzkoušenou směsí koření, kterou máme rádi. Rozpustíme trochu másla a pstruha opékáme. Po chvíli přidáme pórek a rybu dopečeme.
Jako přílohu podáváme brambory nebo bramborovou kaši.
Přidat komentář