Autor: | neznámý |
Datum přidání | 12.12.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Z pozvolna si osmahneme na slunečnicovém oleji cibulku, přidáme fazolové lusky, osolíme a společně tepelně upravíme. Po chvíli přidáme na kostičky pokrájený tempeh. Dále si oloupeme česnek a vymačkáme šťávu z citrónu. Rajčatový protlak, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku a citrónovou šťávu vmícháme k fazolovým luskům. Přisypeme kuskus zalijeme horkou vodou a promícháme. Přikryjeme pokličkou a necháme odstát asi 10 minut, už nevaříme.
Přidat komentář