Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Bonduelle Créatif Duo
Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,92 g | 54,75 g | 9,22 g | 1 446,39 kJ (345 kcal) |
celkově | 101,54 g | 328,47 g | 55,32 g | 8 678,33 kJ (2073 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na slunečnicovém oleji osmahneme pokrájený pórek s mrkví, kterou jsme očistili a nastrouhali na hrubo. Hrášek přecedíme z nálevu, přidáme k pórku a osolíme bylinkovou solí. Omytá rajčata pokrájíme na kostičky. Na jemném struhadle nastrouháme sýr. Jakmile je hrášek prohřátý, přidáme kuskus, rajčata a prolisovaný česnek. Zalijeme horkou vodou a důkladně promícháme. Poté necháme asi 10 minut přikryté odstát. Podáváme posypané sýrem.
Přidat komentář