Autor: | Svět zdraví |
Datum přidání | 04.10.2014 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Tofu uzené
Sójový výrobek
Rajče cherry červené
Jakost I.
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,02 g | 50,12 g | 3,81 g | 1 280,47 kJ (306 kcal) |
celkově | 96,12 g | 300,72 g | 22,87 g | 7 682,80 kJ (1835 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kuskus zalijeme vroucí vodou v poměru 1 : 2 (kuskus : voda), ve které před tím rozpustíme asi ½ kostičky zeleninového bujonu pro získání chuti. Necháme asi 10-15 minut bobtnat pod pokličkou, občas lehce promícháme vidličkou, aby měl nadýchanou konzistenci. Mezitím nakrájíme na malé kousky rajčata, uzené tofu a nasekáme nadrobno cibulku. Potom připravíme jogurtový dresink. Jogurty osolíme, opepříme a ochutíme bazalkou. Na závěr kuskus smícháme s rajčaty, tofu a cibulkou, přelijeme dresinkem.
www.svet-zdravi.cz
Přidat komentář