Autor: | Alča |
Datum přidání | 19.11.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 120 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,34 g | 11,05 g | 14,58 g | 1 206,43 kJ (288 kcal) |
celkově | 93,35 g | 44,20 g | 58,32 g | 4 825,70 kJ (1153 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Omytou zeleninu nakrájíme na menší kousky a dáme do pekáčku. Podkovy z lososa omyjeme, pokapeme citrónem, posolíme, pokmínujeme a poklademe na zeleninu. Vše podlijeme malým množstvím oleje (popř. vody) a dáme upéct. Podáváme s vařenými brambory.
Můžeme posypat různými sušenými bylinami, popř. směsí na ryby.
Přidat komentář