Autor: | Alča |
Datum přidání | 19.11.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 80 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 100 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 37,85 g | 37,64 g | 5,30 g | 1 479,48 kJ (353 kcal) |
celkově | 189,26 g | 188,22 g | 26,50 g | 7 397,39 kJ (1767 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu necháme minimálně přes noc namočenou ve vodě. Potom ji propláchneme a dáme do čisté vody uvařit doměkka. Až se uvaří, zcedíme ji. Kuřecí prsa omyjeme, osolíme, obalíme v hladké mouce a smažíme na pánvi do změknutí. V hrnci na oleji osmažíme cibuli, česnek, přidáme zcezenou cizrnu, pokrájená rajčata a trochu kečupu. Lehce osolíme.
super... do cizrny jsem přidala provensálské bylinky a kousek cukety
Přidat komentář