Autor: | Alča |
Datum přidání | 29.11.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 80 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Na másle osmahneme cibulku, po chvíli očistěný a nastrouhaný patizon, přidáme kmín a sůl a odstavíme. Po chvíli, kdy směs mírně zchladne, přidáme 2 vajíčka, celozrnnou pšeničnou mouku a utvoříme placky, které klademe na plech s pečícím papírem a pečeme ve vyhřáté troubě do zezlátnutí. Můžeme podávat například s bramborovou kaší
Škoda, že nemám patizon, ale zkusím dát místo něho cuketu, která se mi už druhý den povaluje v ledničce.
Přidat komentář