Autor: | stepnickovas |
Datum přidání | 15.05.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | 100 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rajče cherry červené
Jakost I.
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 24,07 g | 22,24 g | 11,84 g | 1 389,68 kJ (332 kcal) |
celkově | 24,07 g | 22,24 g | 11,84 g | 1 389,68 kJ (332 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory opláchneme, ponecháme ve slupce a dáme je do hrnce s vodou, kterou osolíme a dáme vařit. Mezitím, co se nám vaří brambory, tak si připravíme lososa. Toho z obou stran lehce osolíme a okořeníme dle své chuti. Pokud je v kůži, tak ho v kůži ponecháme. Během této doby můžeme dát rozehřát gril (nejlépe teflonový gril s pokličkou). Gril rozehřejeme na 170°C. Až budeme mít gril rozehřátý, tak do něj dáme lososa a přiklopíme pokličkou. Lososa bychom měli každých zhruba 5 minut obracet. Mezitím, než se nám udělají brambory a losos, tak si připravíme na talíř zeleninu a můžeme rozdrtit česnek do mističky. Potom, co se nám losos dodělá, tak ho vyndáme a dáme na talíř. Přidáme na něj česnek a nožem ho rozetřeme. Brambory vytáhneme po uvaření z vody a přidáme na talíř (můžeme jíst i ve slupce).
Přidat komentář