Autor: | Linda |
Datum přidání | 13.04.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
70 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 23,03 g | 4,14 g | 16,43 g | 1 209,10 kJ (289 kcal) |
celkově | 69,10 g | 12,43 g | 49,28 g | 3 627,30 kJ (866 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Porce lososa omyjeme, můžeme a nemusíme zbavovat kůže. Naložíme ho do jogurtu, do kterého jsme zamíchali bylinky a lehce osolili. Necháme odležet alespoň hodinu v chladu. Pekáček vymastíme olejem a vložíme lososa kůží dolů, pokud jsme jí nechali. Pečeme asi 20 minut při teplotě 200 stupňů. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
Pro pikantnější chuť můžeme přidat prolisovaný česnek.
Vypadá to skvěle.
Přidat komentář