Autor: | Linda |
Datum přidání | 15.04.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
Šunka od kosti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. 97% masa
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,76 g | 24,61 g | 11,49 g | 1 125,75 kJ (269 kcal) |
celkově | 33,52 g | 49,23 g | 22,98 g | 2 251,50 kJ (538 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu uvaříme podle návodu na obalu. Suchou musíme namočit alepoň přes noc. Je dobré si ji uvařit den předem. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Na trošce kokosového oleje zpěníme cibuli, přidáme šunku, cizrnu a podle chuti okořeníme. Zalijeme trochou vody nebo vývarem, přidáme rajčata a necháme chvíli dusit. Nakonec vmícháme prolisovaný česnek a dosolíme. Podáváme s pečivem.
Tento salát můžeme podávat teplý i studený.
Moje první zkušenost s cizrnou (ochutnání i vaření). Nebylo to špatné. Určitě si to ještě někdy uvařím :)
Vynikající.....Ještě teď se olizuji :-) Cizrnu jsem měla ve slaném nálevu,tak odpadlo vaření a přidala jsem trochu koření Argentina..
Přidat komentář