Autor: | Linda |
Datum přidání | 14.05.2014 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zasněžené mandle Bio
Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
Mandorle Italiane
Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,58 g | 47,66 g | 17,51 g | 1 659,69 kJ (396 kcal) |
celkově | 125,84 g | 476,56 g | 175,10 g | 16 596,85 kJ (3964 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Z mouky, sody, másla, tvarohu, medu a žloutku vypracujeme těsto a vyložíme jím pekáč. Na vrch dáme jablka a na jablka směs. Tu vyrobíme tak, že na pánvi na sucho opražíme ovesné vločky, přidáme mandle, trochu vody a med. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů asi 30 minut.
Do směsi nemusíme dávat jen mandle. Můžou to být i jiné ořechy. Výborně se také hodí slunečnicová nebo sezamová semínka. Nebo můžeme použít různé směsi ořechů a semínek. Jablka lze také vyměnit za hrušky.
Přidat komentář