Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 08.03.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,06 g | 32,89 g | 6,98 g | 942,38 kJ (225 kcal) |
celkově | 24,18 g | 98,68 g | 20,93 g | 2 827,13 kJ (675 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mrkev nastrouháme a v kastrůlku podusíme, aby trochu změkla. Poté necháme vychladit, smícháme s vejci, strouhankou, česnekem a kořením. Vytváříme karbanátky, které ještě obalíme v trojobalu a osmahneme na oleji, který jsme rozptýlili pomocí rozprašovače. Hotové karbanátky osušíme ubrouskem.
Přidali jsme si tam trošku mletého masa a bylo to výborné.
Do směsi jsem přidala kvůli šťavnatosti pomleté kuřecí stehení řízky a místo celozrnné strouhanky kukuřičnou.Moc jsme si pochutnali!
Přidat komentář