Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 08.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Ananas rozpůlíme, vykrojíme dužinu, kterou pokrájíme na kostky. Na rozpáleném oleji orestujeme česnek, cibuli a celer, vmícháme koriandr, kmín a nakrájené žampióny. Přidáme kostky ananasu, vařenou rýži a dobře promícháme. Přidáme bílé víno, cukr, sůl a kešu oříšky, promícháme a prohřejeme. Připravenou směsí naplníme vykrájený ananas, ozdobíme lístky máty.
Přidat komentář