Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 16.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 31,98 g | 107,18 g | 122,73 g | 6 954,29 kJ (1661 kcal) |
celkově | 127,93 g | 428,71 g | 490,91 g | 27 817,14 kJ (6644 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na oleji nejprve osmahněte jemně pokrájenou cibuli, poté přidejte rýži a opékejte ji, až se důkladně rozpálí. Následně přilijte víno, a když zasyčí, přidejte pokrájené kyselé houby a vzápětí vše zalijte částí vývaru. Míchejte a dolévejte vývar, až rýže změkne a pohltí většinu tekutiny. V té době přidejte do rizota nasekané kousky uzené ryby. Vše promíchejte a nechte krátce pod poklicí dotáhnout. Pokud máte v konzervovaných houbách kousky zeleniny, můžete je využít při zdobení pokrmu. Rizoto doplňte na páře ohřátými filety uzené ryby a podávejte.
Přidat komentář