Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.06.2011 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 10 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Rýžové bio piškoty
Piškoty bez lepku. Trvanlivé pečivo.
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,45 g | 48,06 g | 4,08 g | 1 102,96 kJ (263 kcal) |
celkově | 29,79 g | 192,25 g | 16,32 g | 4 411,83 kJ (1054 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Ovesné vločky důkladně propláchneme a zbavíme případných nečistot jako jsou slupky a celá zrníčka. Vločky zalijeme vodou a uvedeme do varu. Podle požadované hustoty kaše můžeme během vaření vodu dolévat a nebo naopak zahustit vločkami. Do poloviny hrníčku nalijeme studenou vodu a rozpustíme v ní puding. Vlijeme do ovesné kaše, přidáme rozinky, cukr a vaříme za stálého míchání na mírnějším ohni. Na dno skleniček nasypeme piškoty, na ně navrstvíme ovesnou kaši a lehce posypeme skořicí.
Hmmmm, nevypada to spatne. Dneska jsem si podobne vlocky delala, ale bez pudingu. Ja nekdy jestedosypu jeste rozinky a kandovane ovoce i Caro. A misto cuktu sladim medem :)
Dělala jsem dnes na snídani a nějak mě to nezaujalo. Kdyby se vločky a puding vařily v mléce, tak by to podle mě chutnalo lépe.
Přidat komentář