Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Boni Camembert
Měkký sýr s bílou plísní na povrchu 125 nebo 90 g
Camembert se zeleným pepřem
Měkký zrající sýr s bílou plísní na povrchu, se zeleným pepřem, 60%…
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,11 g | 47,70 g | 4,65 g | 1 198,45 kJ (286 kcal) |
celkově | 52,42 g | 190,81 g | 18,60 g | 4 793,79 kJ (1145 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na pánvi na másle osmahneme cibulku, před zezlátnutím po zesklovatění přidáme očištěnou a pokrájenou petržel a papriku. Krátce osmahneme a zalijeme vodou. Přidáme koriandr, sůl a dusíme do změknutí. Mezitím si nasekáme česnek a petrželku na jemno. Vmícháme společně s kuskusem do pánve. Je-li potřeba, přilijeme ještě vodu. Promícháme a rozprostřeme, nahoru vložíme plátky Camebertu a necháme odstát asi 10 minut, dokud nám kuskus nezměkne.
Přidat komentář