Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.06.2010 |
Druh receptu | Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,72 g | 40,85 g | 13,64 g | 1 304,40 kJ (312 kcal) |
celkově | 20,17 g | 122,56 g | 40,91 g | 3 913,20 kJ (935 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny nasypeme do vroucí vody a vaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím si v hluboké teflonové pánvi necháme zesklovatět omytou jarní cibulku pokrájenou na kolečka. Mrkve očistíme kartáčkem, nastrouháme na hrubém struhadle, přisypeme do pánve a zaprášíme krupičkou. Restujeme asi 10 minut. Přidáme smetanu, zamícháme a ještě tak minutu vaříme. Na závěr nasypeme uvařené těstoviny, smícháme a můžeme podávat.
Přidat komentář