Autor: | neznámý |
Datum přidání | 11.11.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,03 g | 28,50 g | 5,08 g | 760,31 kJ (182 kcal) |
celkově | 28,10 g | 114,01 g | 20,30 g | 3 041,25 kJ (726 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme ve slané vodě podle návodu uvedeném na obalu. Dále si připravíme zeleninu. Rajčata pokrájíme na kostičky, pórek na proužky, žampióny na plátky a oloupaný česnek a zázvor nasekáme na drobno. V hlubší pánvi zahřejeme olej a zlehka na něm osmahneme pórek. Poté přidáme žampióny a krátce na to česnek a zázvor. Ochutíme solí a bazalkou. Na závěr vmícháme rajčata a rajčatový protlak. Společně povaříme, dokud nám rajčata nepustí šťávu. Těstoviny naservírujeme na hluboký talíř a podle chutí přelijeme množstvím rajčatové omáčky. Omáčku také můžeme na pánvi promíchat s těstovinami a teprve poté vkládat na talíř.
Komu chybí omáčka překrytá bílou čepicí, posype sýrem. Ideální je parmezán nebo jiný tvrdý aromatický sýr.
Přidat komentář