Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.07.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Těstoviny uvaříme podle návodu. Bazalku rozetřeme s trochou soli ve hmoždíři dohladka, dále přidáme na sucho opražené kešu oříšky, nastrouhaný parmezán a rozdrtíme. Zcezené těstoviny nasypeme do misky, vmícháme bazalkové pesto a na kostičky pokrájená rajčata. Slunečnicový olej rozpálíme, poté vařič vypneme, vhodíme celé stroužky česneku a po minutce otočíme a opečeme z druhé strany. Takto opečený česnek roztlučeme ve hmoždíři a přidáme k těstovinám. Podáváme sypané parmezánem.
Přidat komentář