Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Prvé si uvařím těstoviny (dal jsem kolínka) podle návodu v osolené vodě doměkka a na zcezené naliji olivový olej, aby se neslepily.Na menší kousky si pokrájím olivy (měl jsem zelené, můžou být i černé) plněné pikantní pastou. Pak si připravím zapékací mísu, vymažu ji máslem a vsypu těstoviny, přimíchám nakrájené olivy, osolím, přidám vegetu a sušený česnek-špetku a důkladně promíchám. Mezitím si v misce ušlehám smetanu s vejci, přidám oba sýry, osolím a důkladně promíchám v hladkou hmotu (bez hrudek). Touto směsí přeliji těstoviny s olivami a dám do vyhřáté trouby zapékat na 180°C-200°C podle trouby, dokud nebude na vrchu zlatavá kůrka, poté vypnu a nechám už jen dojít v troubě.
Přidat komentář