Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Passata - rajčatové pyré
Z toskánských rajčat, BIO.
Passata Mutti di pomodoro
Rajčatové pyré. Pasterováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Cirio Passata Pasírovaná rajčata
Zpracovaná zelenina. Pasterováno.
Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na oleji orestujeme cibulku, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev a celer. Krátce osmahneme, přidáme rajčatové pyré a prohřejeme. Na závěr přidáme prolisovaný česnek a bazalku. Na dno talíře nasypeme zcezené těstoviny, doprostřed vložíme rajčatovo-mrkvovou směs a posypeme sýrem.
Přidat komentář