Autor: | Viťa |
Datum přidání | 14.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Ghí přepuštěné máslo
Máslo Ghí. Přepuštěné máslo.
Salmon filet Gran Mare
Filet z lososa, hluboce zmrazený.
Losos Gorbuša
Filety s kůží, hluboce zmrazený, glazovaný
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,57 g | 32,77 g | 21,36 g | 1 688,20 kJ (403 kcal) |
celkově | 70,30 g | 131,07 g | 85,43 g | 6 752,78 kJ (1613 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Uvaříme si těstoviny, před dovařením přidáme nakrájený špenát, který necháme jen lehce povařit a spolu s těstovinami zcedíme.Do mísy dáme lžičku oleje a na to položíme syrového lososa, kterého okořeníme a posypeme sezamovým semínkem.Na lososa navrstvíme těstoviny se špenátem.Připravíme si bešamel - rozpustíme si máslo, zaprášíme moukou a přilijeme mléko a smetanu. Dobře rozmícháme, aby v omáčce nebyly žmolky mouky a necháme chvíli provařit.Hotovou omáčku přilijeme do těstovin a dáme zapéct na 180°C asi na 35 minut (měla by se nahoře udělat zlatavá kůrka).
Do omáčky můžete přidat i sušená rajčata.
Mám ráda zapečená jídla a tahle varianta je opravdu lákavá a vybízí k udělání. Jdu do toho. Díky za tip na určitě dobrý oběd.
Přidat komentář