Autor: | Viťa |
Datum přidání | 25.03.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Acidofilní mléko Boni
Acidofilní mléko3,6%tuku
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,78 g | 55,64 g | 12,89 g | 1 491,60 kJ (356 kcal) |
celkově | 69,41 g | 667,68 g | 154,64 g | 17 899,18 kJ (4275 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Smícháme mouku, cukr, sodu, kakao, prášek do pečiva, koření do perníku. V druhé míse smícháme acidofilní mléko, olej, vejce. Potom smícháme vše dohromady a dáme péct asi na 160 - 170°C na 25 minut.Po upečení necháme vychladnout a polijeme šťávou z citrónu.
Výborný, díky za recept :) Jednoduchá příprava, cenu neodhaduju, všechny suroviny jsme měli doma :)
Výborné! Úplně se rozplývá a není vůbec suchý. :)
Přidat komentář