Autor: | Eva |
Datum přidání | 27.06.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,04 g | 29,52 g | 15,05 g | 1 200,35 kJ (287 kcal) |
celkově | 96,47 g | 354,21 g | 180,65 g | 14 404,18 kJ (3440 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Utřeme 18 dkg másla se 4 žloutky a 15 dkg třtinového cukru. Potom přidáme tvaroh a promícháme. Dále přidáme mouku s práškem do pečiva a 1 dcl mléka. Nakonec opatrně vmícháme ušlehaný sníh ze 4 bílků.Pečeme v dobře vymazané a moukou vysypané formě.
Přidat komentář