Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
První si můžeme dát vařit těstoviny podle návodu al dente. V hrnci rozehřejeme olej a osmahneme cibulku, přidáme nakrájenou zeleninu, rajče, papriku a pórek, doměkka orestuji, podle chuti přidáme pepř a mojoránku a 2 nebo 3 vajíčka, promícháme směs a podáváme k uvařených těstovinám. Opět rychlé a snadné, lehce studentské jídlo :-)
Přidat komentář