Autor: | neznámý |
Datum přidání | 10.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,77 g | 238,61 g | 3,09 g | 764,82 kJ (183 kcal) |
celkově | 38,18 g | 1 908,88 g | 24,74 g | 6 118,54 kJ (1461 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na tenká kolečka pokrájenou cibuli a restujeme. Po chvíli přidáme pokrájenou cuketu, papriku, okořeníme a tepelně opracujeme. Na závěr vmícháme fazole. Hotovou směs servírujte na těstoviny, posypte sýrem a dozdobte listy hlávkového salátu.
Přidat komentář