Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.07.2010 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 70 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Muškátový ořech celý
Muškátový ořech celý
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. V misce smícháme máslo, mouku, kečup, zakysanou smetanu, vejce, ochutíme muškátovým oříškem a solíme. Vše dobře promícháme. Uvařené těstoviny scedíme a promícháme s parmazánem. Zapékací misku vymažeme máslem, vysypeme špaldovou moukou, nasypeme část těstovin a poklademe plátkovým sýrem. Takto tvoříme vrstvy, dokud sýr a těstoviny nespotřebujeme. Poslední vrstva by měla být zakončena těstovinami, kterou polijeme směsí se zakysané smetany. Pečeme v předehřáté troubě přibližně 30-40 minut.
Přidat komentář