Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Jako první si dáme vařit několik hodin předem namočenou cizrnu, protože se vaří nejdéle. Dále uvaříme těstoviny podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím si na pánvi rozehřejeme máslo a osmahneme cibulku s pokrájenou petrželí, přidáme očištěné a pokrájené žampióny, zalijeme vodou z přecezené cizrny a dusíme pod pokličkou. Na závěr zalijeme smetanou, přidáme nadrobenou nivu, zahustíme grahamovou moukou a případně osolíme. Niva je už slaná sama o sobě, tak pro někoho už není potřeba vůbec přisolovat. Povaříme dokud se sýr nerozpustí. V misce smícháme s cizrnou a těstovinami a můžeme podávat.
Přidat komentář