Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Špaldové celozrnné těstoviny Bio
Bezvaječné těstoviny
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 9,86 g | 54,26 g | 0,64 g | 1 172,00 kJ (280 kcal) |
celkově | 59,15 g | 325,55 g | 3,81 g | 7 032,00 kJ (1679 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do vroucí vody nasypeme těstoviny, které vaříme podle návodu na obalu. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme fazole, kečup a společně vaříme tak dlouho, dokud se fazole neprohřejí. Podle chuti směs osolíme. Na hluboký talíř nasypeme scezené těstoviny a doprostřed dáme směs s fazolemi.
Talíř můžeme obložit zeleninou (rajče, paprika, hlávkový salát, ředkvičky) a posypat strouhaným sýrem.
Přidat komentář