Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,77 g | 52,13 g | 3,85 g | 1 391,18 kJ (332 kcal) |
celkově | 103,83 g | 260,64 g | 19,23 g | 6 955,91 kJ (1661 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mezitím co se nám vaří těstoviny podle návodu uvedeném na obalu si připravíme žampionovou směs. Na másle orestujeme jarní cibulku, přidáme zeleninu. Po chvíli přisypeme plátky žampionů a tuňáka. Podle chuti okořeníme, osolíme a vmícháme prolisovaný česnek. Zeleninovou směs za občasného míchání prohřejeme a zeleninu uvaříme do měkka. Na talíř nejprve klademe nudle, uprostřed vytvoříme důlek do kterého nasypeme žampionovou směs.
Přidat komentář