Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.07.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Kešu pražené solené Dr. Ensa
Kešu, skořápkové plody loupané
Alesto Cashew Nuts
Jádra kešu ořechů
Těstoviny uvaříme v osolené vodě podle návodu uvedeném na obalu. Na pánev kápneme slunečnicový olej, na kterém osmahneme pórek se špetkou soli. Mezitím si pokrájíme očištěné žampióny na plátky, ty přidáme společně s nasekanými kešu oříšky do pánve. Ke konci vmícháme nasekanou nať z mrkve. Zcezené těstoviny nasypeme do misky, zakápneme lněným olejem a vmícháme houbovou směs. Podáváme sypané parmezánem.
Přidat komentář