Autor: | Frodik |
Datum přidání | 26.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,19 g | 25,78 g | 16,37 g | 1 260,45 kJ (301 kcal) |
celkově | 39,57 g | 77,34 g | 49,11 g | 3 781,35 kJ (903 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do osolené vody s kapkou olivového oleje si dáme vařit těstoviny. Zhruba v polovině vmícháme mraženou kukuřici a společně dovaříme. V odměrce nebo větším hrníčku si rozmícháme rýžovou mouku, kterou na pánvi přivedeme k varu, v tento moment přisypeme rozdrobené sýry a mícháme do rozpuštění. V omáčce rozmícháme bylinky, dochutíme solí a pár kapkami omáčkou shoyu.
Výborné, sýry jsem namíchala podle chutí a co jsem doma měla:)
Přidat komentář