Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Bonduelle Créatif Duo
Duo - zeleninová směs v mírně slaném nálevu, sterilovaná zelenina
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Špaldové celozrnné těstoviny Bio
Bezvaječné těstoviny
Celozrnná vřetena Babiččiny těstoviny
Těstoviny vaječné celozrnné sušené
Fitness bezvaječné těstoviny s mořskými řasami
Bezvaječné těstoviny s mořskými řasami. 25% bílkovin.
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 18,86 g | 48,30 g | 8,52 g | 1 532,81 kJ (366 kcal) |
celkově | 113,16 g | 289,80 g | 51,14 g | 9 196,85 kJ (2197 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Kuřecí maso opláchneme, nakrájíme na nudličky a na prudkém ohni na kokosovém oleji orestujeme a osolíme. Přidáme omytou, na kostičky pokrájenou papriku a rajčata a společně ještě pár minut opékáme. Celer uvaříme ve vodě, nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do pánve. Kečup, hrášek, zakysanou smetanu a těstoviny smícháme s masovou směsí. Podáváme v teplém nebo ve studeném stavu.
Přidat komentář