Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 80 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Špaldové celozrnné těstoviny Bio
Bezvaječné těstoviny
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Mezitím co se nám budou vařit těstoviny vyndáme z zmrazáku mraženou zeleninu a necháme ji chvíli odstát, než nám povolí. Zeleninovou směs nasypeme na dno pekáčku, který jsme před tím vymazali máslem a vysypali strouhankou. Jako další vrstvu rovnoměrně rozmístíme uvařené a zcezené těstoviny. Vajíčka rozšleháme, vmícháme sůl a provensálské koření. Touto směsi polijeme těstoviny. Jako poslední posypeme drobně pokrájenými kousky papriky a na kolečka pokrájenými rajčaty. Pečeme v předehřáté troubě zhruba 30-40 minut.
Přidat komentář