Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 10,65 g | 30,95 g | 6,56 g | 852,39 kJ (204 kcal) |
celkově | 31,94 g | 92,84 g | 19,67 g | 2 557,18 kJ (611 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na olivovém oleji zpěníme cibulku a přidáme nahrubo nasekaný česnek a olivy, chvíli restujeme. Potom přidáme protlak a konzervovaná pokrájená rajčata, dochutíme solí a oreganem, cca 5min. podusíme. Pokud je omáčka moc hustá, můžeme podlít trochou vody. Hotovou omáčku smícháme s uvařenými těstovinami a na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Kdo chce může přidat uzené tofu nebo tempeh.
Přidat komentář