Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 80 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Vřetena pohankovo-špaldová Bio
Těstoviny pohankovo-špaldové bezvaječné Bio - vřetena
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Nakrájíme cibuli najemno. Do misky si nakrájíme zeleninu (možno zvolit i jinou zeleninu - dle toho, co máme zrovna doma). Na pánvi na sezamovém/i jiném kvalitním oleji osmažíme osolenou cibulku dozlatova. Přidáme nakrájenou zeleninu a na malé kousky nakrájený sojový salám, osolíme, a okořeníme. Můžeme přidat i marinovaný/smažený tempeh, kdyby nám salám nestačil. ;) Chvíli smažíme a poté zalijeme vroucí vodou (množství dle sebe). Dusíme asi 20 minut pod pokličkou na mírném plameni.Těstoviny se vaří ve vroucí osolené vodě s trochou oleje asi 3 - 5 minut.
Rychlé jídlo, levné a snadné
Přidat komentář