Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.10.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 40 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,33 g | 19,39 g | 6,98 g | 885,58 kJ (212 kcal) |
celkově | 53,31 g | 77,57 g | 27,93 g | 3 542,30 kJ (846 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Houby podusíme, na másle orestujeme zeleninu. Do máslem vymazané zapékací misky nasypeme těstoviny, houby a zeleninu, dobře promícháme a nakonec polijeme rozšlehaným vejcem se špetkou solí.
Přidat komentář