Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Boni Camembert
Měkký sýr s bílou plísní na povrchu 125 nebo 90 g
Camembert se zeleným pepřem
Měkký zrající sýr s bílou plísní na povrchu, se zeleným pepřem, 60%…
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Zelí očistíme a nakrájíme na malé kousky, krátce osmahneme společně s kmínem na másle, po chvíli zalijeme vodou a osolené dusíme pod pokličkou. Mezitím si v misce smícháme vejce, vodu, špaldovou mouku a špetku soli. K podušenému zelí přidáme za občasného míchání na kostičky pokrájený sýr a vaříme do rozpuštění, poté zalijeme připravenou vajíčkovou směsí. Nakonec vmícháme těstoviny a bylinky. Dozdobené například rajčetem.
Přidat komentář