Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Na pánvi na másle si zpěníme jarní cibulku, přidáme na kousky pokrájenou cuketu, podlijeme vodou a podusíme pod pokličkou. Po chvíli přidáme čínské zelí, které jsme omyli a nakrájeli na malé kostičky. Stroužky česneku oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, špenát omyjeme a natrháme na malé části. Tyto dvě suroviny přidáme do pánve až na úplný závěr. Směs ještě před tím osolíme podle chuti, vmícháme kukuřičnou strouhanku a trochu kečupu pro získání barvy. Babiččiny nudle nasypeme do vroucí vody, povaříme 5 minut a necháme dojít pod pokličkou. Měkké jsou poměrně rychle, proto je začínáme vařit, máme-li zeleninovou směs téměř uvařenou. Při zvolení jiných těstovin postupujeme podle návodu na obalu.
Přidat komentář